Vegetarisk Sauté

Veggi Sojastrips er en tørvare og skal blancheres i grøntsagsbouillon eller vand før tilberedning, hvorved vægten øges ca. 4 gange. Lad det løbe af i et dørslag, og pres væsken godt ud. Krydres og smagsættes efter personlig smag og behag.

Følg jeres Veggi-Kok opskrift, så får du en lækker Veggisauté ”Swedish Style”!                                                  jeres-Veggi-kok-dk

 

 

 

 

Lav Veggisauté ”Swedish Style”

saute

4 PORTIONER:
125 g Sojastips (tørvare)
200 g champignoner i kvarte
80 g syltede løg
1-2 æbler, fast sort i både
olie til stegning

SAUCE:
2 dl vegetarisk bouillon
1 1/2 dl fløde
1 1/2 spsk Dijonsennep
1/2 spsk Skånsk sennep
1 spsk Kikkomansoja
Maizena

SAUCE:
Pisk alle ingredienserne sammen, og lad det koge op. Jævn med Maizena.

TILBEREDNING:
Blancher sojastripsene ved at følge grundopskriften på pakken. Steg champignoner og sojastrips i olie, til de får farve. Tilsæt æble og syltede løg, og steg, til det hele har fået en fin farve. Hæld saucen over. Lad det koge et par minutter, og smag til med salt og peber.

Serveres med ris og haricots verts.

I-love-veggi-gren

Haugen-Gruppen AS, Denmark: 36334 3000

Spara

Spara

Spara

Spara

MENY: