Vegetarisk asiatisk salat

Veggi Sojastrips er en tørvare og skal blancheres i grøntsagsbouillon eller vand før tilberedning, hvorved vægten øges ca. 4 gange. Lad det løbe af i et dørslag, og pres væsken godt ud. Krydres og smagsættes efter personlig smag og behag.

Følg jeresVeggi-Kok opskrift, så får du en lækker Veggisalat ”Asian Style”!                                                               jeres-Veggi-kok-dk

 

 

 

Lav vegetarisk asiatisk salat

Veggisallad4 PORTIONER:
125 g sojastrips (tørvare)

GLACE:
1 spsk Dijonsennep
15 g ingefær, hakket
1/2 hvidløg, hakket
1 spsk Kikkomansoja
1 spsk sweet chili
1 spsk rapsolie
1/2 dl sesamfrø, ristede

SALAT:
250 g ræddike, strimlet
2 avocado, i grove tern
1 mango, skrællet og skåret i tern
4 små stilktomater, i skiver
1 agurk, strimlet
1/2 porre, strimlet
icebergsalat, plukket i grove stykker
1/2 potte koriander

LIMEVINAIGRETTE:
2 spsk Dijonsennep
saft af 1 lime
1 dl rapsolie
1 spsk Kikkomansoja

TILBEREDNING:
Blancher sojastripsene ved at følge grundopskriften på pakken. Blandt alle ingredienserne til glacen. Steg sojastripsene godt i olie, hæld glacen over, og steg videre et minut.

Server Veggisalaten sammen med den lækre limevinaigrette.

I-love-veggi-gren

Haugen-Gruppen AS, Denmark: 36334 3000

Spara

Spara

Spara

MENY: