Vegetarisk Tikka-masala

Veggi Sojacubes er en tørvare og skal blancheres i grøntsagsbouillon eller vand før tilberedning, hvorved vægten øges ca. 4 gange. Lad det løbe af i et dørslag, og pres væsken godt ud. Krydres og smagsættes efter personlig smag og behag.

Følg jeres Veggi-Kok opskrift, så får du en lækker Veggi Tikka-masala!                     jeres-Veggi-kok-dk

                                      

 

 

Sådan tilberedes Tikka-masala

Recepttallrikar-copy

4 PORTIONER:
125 g sojacubes (tørvare)
1 spsk olie
1 spsk Curry Paste
1 glas Tikka Masala Cooking Sauce

TILBEREDNING:
Svits de blancherede sojacubes sammen med Curry Paste i olie, til de har fået en fin farve. Tilsæt et glas Tikka Masala Cooking Sauce, og lad det simre i 2-3 minutter.

 Serveres med basmatiris

I-love-veggi-gren

Haugen-Gruppen AS, Denmark: 36334 3000

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

MENY: