Ovnbagte sojasteaks

Veggi Sojasteaks er en tørvare og skal blancheres i grøntsagsbouillon eller vand før tilberedning, hvorved vægten øges ca. 4 gange. Lad det løbe af i et dørslag, og pres væsken godt ud. Krydres og smagsættes efter personlig smag og behag.

Følg jeres Veggi-Kok opskrift, så får du lækre Ovnbagte Sojasteaks!                                                       jeres-Veggi-kok-dk

 

 

 

Lav parmesangratinerede Sojasteaks

parmesanbaka_steaks4 PORTIONER:
125 g sojasteaks (tørvare)
(blancheres og steges godt i olie, lægges i ildfast fad)
1 king solo hvidløg
1 spsk olie (til stegning)
60 g soltørrede tomater
0,5 dl olivenolie
Lidt groft hakkede oliven

Bland hvidløg og tomater med olivenolie. Tilsæt groft hakkede oliven, og fordel det på de færdigstegte steaks.

Drysses med 50 g revet parmesanost og bages i varmluftsovn ved 225° i ca. 8 minutter.

RATATOUILLE:
1 rød peber, skåret i grove tern
1/2 squash, skåret i grove tern
1/2 aubergine, skåret i grove tern
2 king solo hvidløg, hakkede
1 rødløg, groft hakket
0,5 dl halvtør sherry
(kan erstattes med vegetarisk bouillon)
1 tsk timian
0,6 dl olivenolie
1 dl vegetarisk bouillon + ekstra bouillonpasta
Smages til med salt og rigelig sort peber

TILBEREDNING:
Svits alle grøntsagerne godt i olivenolie. Hæld dem i en gryde, og tilsæt hakkede flåede tomater, sherry, timian og bouillon. Lad det simre ca. en time. Rør rundt en gang imellem. Smag saucen til.

 

I-love-veggi-gren

Haugen-Gruppen AS, Denmark: 36334 3000

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

MENY: